TIANKON MAIN PRODUCT SERIES

  • 20200311164504

na prezantoj.

Produktet e paraqitura

TIANKON is one of the tools and lighting supplier in China who specializes in developing and producing power tools, garden tools, solar senor lights. With strong R&D capacity, full productive capacity and OEM capacity, we are capable of providing customers with superior products and the best service! Our products have passed several international approvals, such as the UL, ETL in USA and Canada, the GS in Germany, the CE/EMC in the EEC and other in related countries and regions.
TIANKON tani është një furnizues kryesor i specializuar në mjetet e pushtetit, mjetet e kopshtit, drita diellore sensor në Kinë për përdoruesit profesional dhe DIY në mbarë botën. Prodhimet tona janë eksportuar në shumë vende dhe rajone, dhe ne garantojmë për furnizimin me artikuj të cilësisë në çmime konkurruese, dhe ne jemi duke shikuar përpara për të krijuar projekte të mëdha me ju! 

PRODUKTET

Produkte Featured

PRODUKTET

Arritje të reja

  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05