Mjete elektrike DC

 • Mjet shumëfunksional 20V furça dhe furça
 • Mjet i ndërprerjes pa tela 12V
 • Vegla me shumë funksione pa tela me litium-jon 20V
 • Gjetësi i kunjave me matës shumëfunksional 5 NË 1 + Matësi i distancës + Niveli lazer
 • Kompleti më i mirë i kaçavidave pa tela me energji të ringarkueshme 3,6 V me dritë blici
 • Set stërvitjash elektrike me bateri 12V me çekiç Li-jon
 • Power Bank 12V
 • Pikëllim 12V pa tela me rachet zgjatur
 • Pikëllim 12V pa tela
 • Pikëllim me rrahje të zgjatur 12V pa furçë
 • Pikëllim me raçe pa furçë 12V
 • Vegël rrotulluese 12V pa tela