Mjete të tjera elektrike DC

 • Mjet shumëfunksional 20V furça dhe furça
 • Gjetësi i kunjave me matës shumëfunksional 5 NË 1 + Matësi i distancës + Niveli lazer
 • Sharrë mitre pa tela 20V 210mm
 • Lëmues orbital 20V Cordless 125MM
 • Rondele me presion të lartë 20V
 • Pistoletë spërkatës pa furçë 20V
 • Çekiç rrotullues pa furçë 26mm 20V
 • Çekiç rrotullues pa furçë 22mm 20V
 • Lustrim orbital 12V Li-ion 150mm
 • Fshesë me korrent të lagësht dhe të thatë me litium 20V
 • Komplete mini bluarëse 31 copë 3.6 V
 • Komplete mini bluarëse 24 copë 7.2 V
12Tjetra >>> Faqe 1/2