Armë e nxehtë

 • Armë me ajër të nxehtë 2000 W
 • E RE Elektrike me fuqi elektrike 3 në 1 2000W Djegëse barërash e keqe dhe ndezje zjarri dhe armë me ajër të nxehtë
 • Armë me ajër të nxehtë 2000 W me ekran LCD
 • Armë me ajër të nxehtë 1800 W
 • Hot Air Gun 2000W me ekran dixhital LCD
 • Armë me ajër të nxehtë 1000/2000 W
 • Armë me ajër të nxehtë 1000/2000 W
 • Armë me ajër të nxehtë 2000 W
 • Armë me ajër të nxehtë 2000 W
 • Pistoleta me ajër të nxehtë 2000W 3 cilësimet e nxehtësisë
 • Armë me ajër të nxehtë 2000 W