ГЛАВНА СЕРИЈА НА ПРОИЗВОДИ ТИАНКОН

  • за нас (1)

Претставете не.

ИСКЛУЧЕНИ ПРОИЗВОДИ

ТИАНКОН е еден од професионалнитеелектричнидобавувач на алаткинад 10 години.Ве понудаелектрична струјаалатки,градинарски алат иповрзани додатоцитоасе користат од индустријата и семејството. Our производите имаат поминато неколку меѓународни одобренија, како што е UL,GS,CE/EMC.

ТИАНКОН алаткисе извезуваат во повеќе од30 земји и региони,ние ОЕМ за многу познати брендовииимаат многу добри повратни информации од пазарот.Wе гаранција за снабдување со квалитетни артикли по конкурентни цени, и со нетрпение очекуваме да создадеме одлични проекти со вас!

Сите заедно уверуваме дека квалитетните производи и одличната услуга се многу важни за долгорочниот развој на претпријатието.Искрено ги поздравуваме клиентите од целиот свет да не контактираат за сè што ви треба!

ПРОИЗВОДИ

Избрани производи

ПРОИЗВОДИ

Нови пристигнувања

  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05