TIANKON MAIN PRODUCT SERIES

  • 20200311164504

Introduksi us.

PRODUK CIRI

TIANKON is one of the tools and lighting supplier in China who specializes in developing and producing power tools, garden tools, solar senor lights. With strong R&D capacity, full productive capacity and OEM capacity, we are capable of providing customers with superior products and the best service! Our products have passed several international approvals, such as the UL, ETL in USA and Canada, the GS in Germany, the CE/EMC in the EEC and other in related countries and regions.
TIANKON saiki dadi pembekal utama khusus kanggo alat listrik, alat kebon, lampu sensor surya ing China kanggo pangguna profesional lan DIY ing saindenging jagad. Produk kita ngekspor menyang akeh negara lan wilayah, lan njamin kanggo nyedhiyakake barang-barang kualitas kanthi rega sing kompetitif, lan kita ngarepake nggawe proyek gedhe karo sampeyan! 

PRODUK

Produk Produk

PRODUK

Kedatangan Anyar

  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05