Електрични алатки за еднонасочна струја

 • Мултифункционална алатка 20V со четки и четкички
 • Безжичен отсечен алат 12V
 • 20V литиум-јонски безжичен мултифункционален алат
 • 5 ВО 1 Мултифункционален мерач на столпчиња + мерач на растојание + ниво на ласер
 • 3,6V Најдобар сет за дупчалки за шрафцигер без струја за полнење со блиц
 • Комплет електрични дупчалки со 12V безжичен чекан Li-ion батерија
 • 12V Power Bank
 • 12V безжичен продолжен клуч за решетки
 • 12V безжичен клуч за решетки
 • 12V продолжен клуч за решетки без четки
 • 12V клуч за решетки без четки
 • 12V безжичен ротационен алат
123456Следно >>> Страница 1/8