O le a le mea e sili ona lelei e fa'aoga mo le fa'auma o totonu o fa'amalama paina?

Ou te mana'o e tu'u le fafie i lona lanu fa'anatura, ma o lo'o ou mafaufau i le urethane fa'avae vai po'o le suau'u tung.O fea e te fautuaina?

Le pito i totonu o laupapafaamalamae matua faateia ai le popole.O tulaga leaga o le malamalama ultra-violet e susulu i totonu o le tioata, o le tele o suiga i le vevela e tupu, ma le tele o faʻamalama e atiaʻe ai sina faʻafefe i le taumalulu, susu le fafie i le faagasologa.O le pito i lalo e faapea e ui lava o totonu o faʻamalama laupapa o se pito i totonu, e sili ona faʻapipiʻiina i se faʻamaeʻa pito i fafo.E pei lava ona ou fiafia i le suauu tung mo le tele o talosaga, ou te le faʻaaogaina i lugafaamalama.E le lelei tele fo'i le urethane fa'atatau ile vai, talu ai o le tele o mea fa'apipi'i e le fa'asaga i ave ole UV.

4 Fautuaga:

  1. Ua ou maua ni taunuuga lelei i le faaaogainamea faigaluega multifunctioni luga o faʻamalama laupapa totonu:
    • e faigofie ona fa'aoga,
    • mago toeitiiti manino,
    • ma fau ai se ata faigata ae maua ai se fa'ai'uga lamolemole.
  2. Manatua e fa'amama mama le fafie i le pepa oneone 240-grit po'o se pulu 3M lelei pe a uma ona mago le peleue muamua.
  3. Ole Sikkens Cetol e lelei tele ile fa'amalama, ae o fa'aliliuga uma e paolo lanu auro pe enaena.
  4. E le gata i lea - ma e taua tele - ou te faʻatali seʻia oʻo i le mafanafana o le tau i le tautotogo ae leʻi maeʻa au faamalama.E ui lava e manaia lou potu i le taimi o le taumalulu, o le fafie o le faamalama e foliga mai e malulu tele mo soʻo se mea e faʻamago lelei.
  5. A lava le mafanafana mo le faʻamaeʻaina, o le a e mauaina faʻaiʻuga sili pe a e faʻapalapala muamua i fafie.O se sander auiliiliga o le meafaigaluega atoatoa e faʻaaoga.E fai ma la'asaga mulimuli, fa'aaoga se sele e aveese ai so'o se fa'ai'uga na maua i luga o le tioata.

Taimi meli: Iul-17-2023