China 20V Cordless Tiller Garden Tool Manufacturer and Supplier | Tiankon

20V Cordless Tiller Garden Tool

Katerangan Singkat:


  • Ngaran Brand: Tiankon atanapi OEM
  • Warna: Warna ngaropéa
  • Syarat pamayaran: L / C, T / T
  • Incoterm: FOB / CIF
  • Moq: 500pcs
  • Waktos nuju: 45-60days
  • Pelabuhan: Ningbo / Shanghai
  • Tempat Asal: Cina 
  • Jinis Produk

    Produk Tag

    Spésifikasi:
    20V Cordless Tiller
    Model:GT20VA141
    DC Voltage:20V
    Batré: Litium 1500mah
    Waktu ngecas: 4h / 1h
    Henteu aya beban: 250 / mnt
    Motong jero: 25mm
    Beurat: 2.3kg



  • Saméméhna:
  • Salajengna:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami